Globale Seniorers 3. generalforsamling

Globale Seniorer GF 150317 010Globale Seni0rer holdt den 17. marts 2015 sin 3. generalforsamling, med et flot fremmøde på 44 deltagere, der som indlæg fik glæde af Knud vilbys oplæg om hvordan vi især i Europa håndterer vores globale ansvar. Se omtale

Efter Knud Vilbys oplæg behandlede generalforsamlingen den obligatoriske dagsorden. Herunder blev beretningen om aktiviteterne det sidste år godkendt, og nye forslag til handlings- og aktivitetsplaner blev sat til debat. 3 af bestyrelsens medlemmer var på valg for en ny 2-års periode og 3 suppleanter skulle vælges for et år.

>>>XXXS Se resultat af valg til bestyrelsen
>>>XXXS Se beretning
>>>XXXS Se Handlingsplan
>>>XXXS Se Aktivitetsplan

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: