Knud Vilby om globalt ansvar

P-Knud-VilbyGlobale Seniorer har bedt forfatter og journalist Knud Vilby om at indlede netværkets generalforsamling med et oplæg om globalt ansvar og Europas rolle.

Vi har valgt det fokus fordi FN’s Generalforsamling i år skal sætte nye forpligtende, globale mål for en udvikling, som er socialt og miljømæssigt bæredygtig. Målene skal gælde frem til 2030. Det er samtidig det første europæiske år nogensinde, som har med EU’s optræden udadtil og rolle i verden at gøre. Året er døbt Det europæiske udviklingsår og er lanceret under parolerne: ”Vores verden, vores værdighed og vores fremtid”.

Knud Vilbys oplæg indleder generalforsamlingen, der afholdes:
tirsdag den 17. marts kl. 10 – 13
i Ældre Sagens lokaler Nørregade 49, 1165 København K

Alle interesserede er velkomne til at deltage i mødet i det omfang, der er plads. Deltagelse kræver tilmelding pr. mail til globaleseniorer@gmail.com Skriv under emnet Generalforsamling og opgiv dit navn og din mailadresse. Vi håber rigtig mange vil benytte sig af muligheden!

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: