Folkehøringer i UPR processen

UPR – Universal Periodic Review – hedder den proces som FN’s 193 medlemsstater gennemgår ca. hvert 4 år som redskab for at FN’s Menneskerettighedsråd kan overvåge overholdelsen af menneskerettighederne. Udenrigsministeriet og IMR afholder i den forbindelse en række folkehøringer, hvor Ngo’er og enkeltpersoner kan påvirke med deres synspunkter på menneskerettighedssituationen. I Globale Seniorer har temagruppen om menneskerettigheder fulgt processen. Følg link til folkehøringer:

un-human-rights-council-logo18. feb. i Ålborg: Forskelsbehandling og diskrimination
19. feb. i Aarhus: Overvågning og sikkerhed
20. feb. i Odense: Beskyttelse af udsatte grupper
24. februar i Kbh.: Menneskerettigheder i forvaltningen

>>> Læs mere om UPR processen

%d bloggers like this: