Nyt grundlag for konferencen om Tyrkiet

Tilmelding udsat – ny dato for konferencen kan blive en realitet! Følg med her på hjemmesiden

Evt ny datoTilmelding til konferencen ”Tyrkiet efter valget” skulle være indledt den 1. august, lovede vi da vi forhåndsannoncerede konferencen. Samtidig skulle programmet være offentliggjort, men ingen af delene har været muligt på grund af den aktuelle udvikling i Tyrkiet.

Dels har det endnu ikke været muligt at danne regering efter det tyrkiske valg og et nyt valg er en sandsynlig udgang. Dels har Tyrkiets angreb på IS i Syrien og PKK i det nordlige Irak ændret den politiske situation radikalt. Angrebet er et brud på den fredsproces, der var indledt mellem den tyrkiske regering og PKK. Skiftet i den tyrkiske politik er blevet kritiseret af udenrigsminister Kristian Jensen og et bredt udsnit af danske politikere fra bl.a. SF til de konservative.

Situationen har skabt et ændret grundlag for vores konference, men det har ikke gjort den mindre aktuel eller vigtig. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage med information om, hvordan det vil påvirke tidspunkt og program for konferencen.

>>>XXXSe oprindelig forhåndsomtale

Skriv en kommentar eller relateret information

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: